#ONEOFAKIND

Een website & personal brand dat zit als een MAATPAK. 100% op jouw LIJF GESCHREVEN.

#LIMITEDEDITION

Wees in een online jungle waar iedereen hetzelfde is het verrassingsmenu dat smaakt naar meer!

ooh la la...

De laatste jaren heb je een ware groeispurt doorgemaakt – zowel zakelijk als persoonlijk. Maar wanneer je naar jouw huidige website design & branding tuurt, zie je een vorige versie van jezelf. Een oude reflectie die niet meer past bij je huidige identiteit. Tijd om een nieuwe digitale jas aan te trekken!

#LETSMAKEITHAPPEN

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN CUSTOM WEBSITE?

Met een duidelijk aanbod waarmee je leuke klanten verder helpt.

Je wilt een website die perfect aansluit bij jouw eigenheid en ervoor zorgt dat klanten vanzelf bij jou aankloppen, zonder gedoe.

Je hebt namelijk wel wat beters te doen dan zelf de webdesigner uithangen. Je wil jouw tijd liever steken in jouw vakgebied.

Wij veranderen jouw website & branding naar liefde op het eerste gezicht!

Webdesign gaat verder dan alleen visuele aantrekkingskracht; het is een unieke uiting van jouw identiteit. Jij wilt een website en persoonlijk merk die recht doet aan jouw eigenzinnigheid. Je wilt iets dat verbindt, een digitale hartslag heeft. Een plek die jou onderscheidt en eruitspringt in die gekke online jungle. En dat alles om jouw klanten mee te nemen richting conversie, zonder geforceerd gedoe. 

Bij 100% custom wordt elk detail op maat te maken, van het design tot de branding, zodat jouw online aanwezigheid naadloos aansluit bij wie jij bent en wat jij wilt uitdragen. 

Het resultaat? Een digitale beleving die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook authentiek en doelgericht, precies zoals een perfect zittend maatpak.

als je een merk en website wilt die net zo limited is als jij,
WE’VE GOT YOU.

What's next

1

Let's Meet

Ik doe alles op gevoel. En mijn doelgroep een beetje kennende, vermoed ik jij ook ;-). Dus plan een kennismaking in om te ontdekken of we een match zijn + ik geef jou direct 2 concrete tips die jouw website & branding vandaag nog gaan verbeteren!

2

Overzicht ✔️

I love overzicht & een goede planning. Dus meet jouw mega georganiseerde, nieuwe projectmanager (+ vriendin): Annet. Asana is mijn go to projectmanagement tool waarin we gaan samenwerken. Alle stappen en to do’s zet ik voor je klaar en ik neem je stap voor stap mee. Zie mij als jouw projectmanager die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en jou zo nu en dan een liefdevolle schop onder je kont geeft.

3

De Kick-Off

We trappen af met de kick-off. En be prepared, want ik ga je het hemd van het lijf vragen om jouw personality helemaal eigen te maken. Alles met als doel om een website & branding neer te zetten die 1:1 jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

4

Design

Nu begint het leukste gedeelte! Ik start met het design van je homepage en ga ervoor zorgen dat jij head-over-heels valt voor jouw nieuwe website & branding. Honey, samen gaan wij een onvergetelijke 1ste indruk neerzetten.

5

Development

Het design voor alle pagina’s is ready en met die verliefdheid zit het wel goed ;). Sit back and relax, want wij gaan het design omzetten naar een pixel-perfect, 100% responsive website. Geen enkel detail wordt overgeslagen. Meet Miss Perfectionistisch.

6

Final Check

We zijn nu echt bijna ready! Alle puntjes zijn op de i gezet. Van je redirects, koppelingen van je systemen tot aan het toevoegen van de SEO. Je ontvangt van mij de link en kan alles van voor naar achteren gaan checken.

7

Let's Go Live!

Honey, let’s make you the new BUZZ in town! Stuur een mail naar Marie Forleo, de president en Amy Porterfield, want jij bent ready om live te gaan. 

#happyclients

Ondernemer
Amber

Financial Coach
Marissa Bonants

#customwebsitebranding

5/5

Sluit je aan bij 50+ ondernemers.
Allemaal limited editions, net als jij.

0
Jaar ervaring
0 +

Websites & brandings

0
Chai lattes gedronken

"ANNET voelde me perfect aan! VOOR HET EERST KIJK IK ELKE DAG NAAR MIJN WEBSITE OMDAT IK ER echt trots op ben."

Ik had 0 feedback op het eerste design! Ze voelde me perfect aan en is daarnaast een super leuk mens. Ze werkt heel professioneel, doet hele goede follow-ups als je afspraken met elkaar maakt, werkt super snel en communiceert heel prettig. Ik had al wel eens met websitebouwers gewerkt, maar Annet neemt het bouwen van websites en de hele communicatie daarom heen wel echt naar een next level.

Tineke zwart
Business coach

"Mijn website PAST PRECIES BIJ WIE IK BEN en ik kan ZELF alles makkelijk AANPASSEN."

Als ondernemer met een personal brand weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat mijn website een accurate reflectie is van mijzelf. En aangezien webdesign niet mijn vakgebied is, zocht ik iemand die mijn visie kon doorvertalen naar een nieuwe website. Mijn huidige website past nu precies bij wie ik ben en dankzij Elementor kan ik zelf makkelijke nieuwe landingspagina's maken. 

AMBER I THE SOCIAL GOOD GIRL
Ondernemer

Webdesigner voedingscoach

"Annet heeft een UNIEKE, KRACHTIGE en CONVERSIEPROOF WEBSITE & BRANDING neergezet."

Ik voel me 100% blij en trots om deze website aan de wereld te mogen laten zien. Dit was mijn tweede website bij Annet en ze is fantastisch. Ze is als geen ander in staat om ideeën te vertalen naar een uniek design en branding. Mijn website straalt helemaal de juiste look & feel uit. Cruciaal aangezien alles tegenwoordig online gebeurt en een eerste indruk key is om een klant aan je te kunnen binnen.

LIEKE DE BEVER I TOPFIT SUIKERVRIJ
Voeding & Mindset coach

"Deze vrouw 'DRAAGT' JE DOOR HET PROCES HEEN. Ik heb een website die NIEMAND KAN COPY-PASTEN."

Ik heb een prachtige website die niemand kan copy-pasten.
Wat ik het aller, allerfijnste vond aan de samenwerking met Annet is dat zij leiderschap toont. Deze vrouw 'draagt' je door het proces heen. Bij een nieuwe website bouwen komt zo enorm veel bij kijken. Binnen 8 weken stond ALLES! Dankjewel Annet! Je bent van onschatbare waarde.

JANNEKE ANANIAS
Business coach

Wat zit er bij in?

Picasso eat your heart in. We gaan all-in! Van je kleuren, je lettertypes tot aan je design. Alles wordt 100% personalized, 100% jij. Jouw personal brand staat na onze samenwerking als een huis!

We beginnen met een blank canvas. Alles wordt volledig op maat gemaakt. Geen standaard blokken of een basis template. Limited edition, net als jij. En converterend, je wilt immers nieuwe klanten. That’s what we love!

Alles wordt geregeld, je hoeft nergens naar om te kijken. Enige wat jij moet doen is teksten schrijven, foto’s aanleveren + feedback geven op de designs ;). Ik doe de rest. Ik draag je door het proces heen, ben de vriendin waar je op kan leunen.

Wij koppelen jouw website aan alle systemen waar je mee werkt. Van je Facebook Pixel, Mailblue (zodat jouw freebie direct wordt verstuurd), Google Analytics tot aan Plug & Play. En uiteraard stellen we wanneer nodig redirects in (anders wordt Google boos).

Of je klant nu op mobiel, tablet of desktop kijkt; jouw website past zich optimaal aan op elk device. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website SEO proof is. Maar dat is pas het begin. SEO is veel meer dan dat. Check de FAQ voor meer SEO insights.

Wil je nadien zelf aanpassingen doorvoeren? Foto’s wijzigen, teksten of een pagina dupliceren omdat je een toffe nieuwe dienst hebt? Geen probleem! Je ontvangt van mij video’s hoe je dit precies kan doen zodat je niet afhankelijk bent van mij (maar mag uiteraard wel).

Jouw online zichtbaarheid =
essentieel voor jouw groei. Samen geven
wij jou het podium dat jij verdient.

Time to SHOW OFF!

Designs made by RED HONEY

Let's show some personality

Hi! Ik ben Annet. Jouw nieuwe, creatieve vriendin. Gedurfd, betrouwbaar en gedreven. Volledig toegewijd om jou een online podium te geven. 100% persoonlijk, want bij mij mag je gewoon zijn wie je bent. Van gedurfd en opvallend (hallo paradijsvogel) tot ingetogen en minimalistisch; altijd met een persoonlijke touch. Honey, you’re a limited edition! En jouw unieke-ik mag ein-de-lijk gezien worden.
Jouw doelgroep wil met jou samenwerken om wie je bent. Daarom match ik jouw persoonlijkheid met jouw webdesign. Met honing vang je immers meer vliegen 😉 Samen geven wij jou het podium dat je verdient. Waar je oh zo trots op mag zijn. Met jouw nieuwe website & branding ben jij the new BUZZ in town!

#onvergetelijkeindruk

Veelgestelde Vragen

Met welke software bouw je mijn website?

Al meer dan 5 jaar bouw ik al mijn websites met het nr. 1 CMS systeem ter wereld: WordPress en de gebruiksvriendelijke drag & drop builder Elementor. En weet je wat het leukste is? Er is 0 code voor nodig (dat scheelt een hoop frustratie kan ik uit ervaring vertellen, haha). Plus er zijn miljoenen koppelingen mogelijk, van je e-mailmarketingsoftware tot aan SEO en het instellen van redirects.

Heb je al een website in Squarespace, WIX of Show-It en wil je overstappen? Geen probleem. Dat regelen we.

Wat is Elementor?

Elementor is een hele fijne en vooral intuïtive drag & dropbuilder. Geen gedoe met code en aan de achterkant werken met vage kolommen waarvan je geen idee hebt hoe dit aan de voorkant eruit ziet. Je bewerkt je pagina’s aan de voorkant en what you see is what you get. Tekst toevoegen? Sleep een tekstblok op de juiste plek en done. Ergens een button plaatsen? Same concept. Al mijn >50 klanten zijn er happy mee en met mijn how-to video’s ben jij de next website designer van Nederland (bijna dan ;)).

Is mijn website SEO proof?

Eerlijk? Ja en nee. Yes wij zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor SEO om dat Google net zoveel van je site houdt als jij. Maar dat is pas het begin… SEO is namelijk zoveel meer dan dat. Google kijkt naar je teksten –> zitten daar zoekwoorden in, de namen van je afbeeldingen, omschrijving van je pagina’s –> meta title + description, hoe vaak je je website up to date houdt (bloggen), hoe snel je website is… Yep, Google speelt hard to get als het gaat om jou op nr. 1 te zetten ;-). Maar no worries, ik laat je uiteraard niet volledig aan je SEO lot over. Alle SEO tips & tools die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan deel ik om jou te helpen ranken. Van mijn preferred hosting partij tot aan SEO tekstschrijvers.

Hoe lang duurt het?

Binnen 8-12 weken kan jouw nieuwe website & personal branding al live staan 🤩. Laten we vooral kijken wat voor jou haalbaar is en dan stemmen we daar de planning op af.

Ik heb nog geen website, kan dat ook?

Zeker weten!

En is (online) ondernemen helemaal nieuw voor je? No worries, ik neem je stap voor stap mee en deel alle tips & tools waar ik mee werk en mijn klanten adviseer. Vuur alle vragen die je hebt op me af en ik deel mijn kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan als marketeer, ondernemer & designer.

Hoe weet ik of wij een match zijn?

Intuïtie! Meeste van mijn klanten weten dat ik de aangewezen designer ben voor hun website & branding.

Ik wil graag een leeromgeving, kan dat?

Yes, dat kan zeker!

Ik ben heel erg van ‘schoenmaker blijf bij je leest’ dus daarvoor werk ik samen met Roxanne van Sanne Juno. Zij is, wat mij betreft, dé expert in leeromgevingen + kan je adviseren welke software het beste bij jou past.

Het design stemmen Roxanne en ik helemaal op elkaar af zodat alles mooi in elkaar overvloeit!

Hoeveel feedbackrondes zitten er bij in?

Totdat je er (bijna) bij neervalt…

Voor de homepagina zijn er 3 feedbackrondes en de rest van de pagina’s 2.

Mijn doel is een webdesign & persoonlijk merk neerzetten waar jij verliefd op bent. Voor minder doe ik het niet ;).

Als dat betekent dat we tussendoor nog een momentje nodig hebben voor wat extra feedback, geen probleem.

Wat moet ik af hebben voordat we beginnen?

Het meest belangrijke wat je nodig hebt is een flinke dosis enthousiasme :-). Daarnaast vraag ik je zodra we aan de slag gaan toegang tot bepaalde accounts en verzoek ik je om de final content met me te delen en alle high res foto’s.

Heb je nog geen foto’s? Wat we dan kunnen doen is starten met het design van je homepage en na ronde 2 een korte break inplannen voor je fotoshoot. Zo kan je alles tot in de details op elkaar afstemmen.

Moet ik zelf de teksten schrijven?

Yes!

Maar wil je graag hulp bij het schrijven van je (SEO-)teksten? Dan breng ik je met liefde in contact met fijne copywriters. Deze vind je in Asana of stuur me even een bericht.

Hoe zit het met hosting?

Voor je hosting heb je twee keuzes:

  1. Je blijft bij je huidige hosting / sluit zelf hosting af of
  2. Stapt over naar de hostingpartij waar ik al 5 jaar mee samenwerk en al mijn klanten adviseer.

Maar wat is hosting nu precies? En waarom kies ik ervoor om daar € 45 per maand aan uit te geven?

Hosting is de benzine van jouw website, van je ferrari.
En de vraag is wil je in je ferrari water gieten?

Nee, je wilt de beste benzine die er is zodat je ferrari optimaal presteert. Hostnet, Mijndomein, Vimexx, ik doe het er niet voor. Ja ze zijn lekker goedkoop en je kan je website er voor € 100 per jaar wegzetten, maar weet je hoeveel websites ze op 1 server zetten? Duizenden!

Vergelijk het met een harde schijf. Zet je 1 bestand op je harde schijf dan is deze nog razendsnel, maar zet je 1.000 bestanden op je harde schijf dan wordt deze met de dag langzamer. En je weet hoe ongeduldig we tegenwoordig zijn. Stel jouw website heeft een laadtijd van meer dan 3 sec., dan loop je al klanten mis. Want het pijltje terug naar Google is snel gevonden en je lead gaat door naar de concurrent voordat je ook maar überhaupt iets hebt kunnen laten zien of vertellen.

Dus mijn tip kies voor een goede hostingpartij!

Dan de prijs; ik betaal € 45 per maand. Ik kan me voorstellen dat je daarvan schrikt, want veel partijen bieden al hosting aan van rond de € 100 per jaar. Maar hierbij geldt echt ‘goedkoop is duurkoop’. Je komt er pas achter hoe je hosting is zodra je er problemen mee hebt.. Ik heb een server die ik deel met een handjevol mensen, deze draait bij Google, op 2 locaties zodat er altijd een back-up is als 1 van de servers uit valt, ik heb direct contact, mijn website wordt altijd up to date gehouden (geen gekloot met zelf plug-ins updaten) + 24/7 gecheckt en er worden dagelijks back-ups gemaakt. Dit zie je echt niet terug bij de standaard hosting partijen.

Aan jou de keuze.

Kan ik zelf dingen aanpassen?

100%. Meer dan 15 jaar heb ik als marketeer gewerkt en met vele webdesign bureaus samengewerkt. En als er 1 ding was waar ik me altijd aan ergerde is dat ik nooit iets zelf kon aanpassen. Voor elk wissewasje moest ik ze bellen met een leuke factuur als resultaat. Dus toen ik mijn webdesign business begon nam ik me 1 ding voor: ik wil niet dat mijn klanten van mij afhankelijk zijn. Dus na oplevering ontvang je van mij toegang tot mijn how to library zodat jij zelf teksten kan aanpassen, foto’s wijzigen en pagina’s dupliceren…

Heb je wel hulp nodig? Dat kan. Ik heb een maand abo waarbij ik wijzigingen op je website kan doorvoeren zodat je niet zelf de website designer hoeft uit te hangen. Plus is ook heel gezellig ;-).

Stel je ook redirects in?

Heb je een pagina die je niet wilt meenemen of waarvan we de URL/naam gaan aanpassen? We stellen netjes redirects in zodat je je positie in Google niet kwijtraakt + je klanten netjes op de nieuwe pagina terecht komen.

Let’s work together!

Plan een kennismaking in

#ikwileenmaatpak