Webdesign & branding agency voor coaches met smaak!

Zie mij als jouw creatieve vriendin. Gedurfd, betrouwbaar en gedreven. Volledig toegewijd om jou een online podium te geven.

#watikwildatjeweet

Mijn DOEL is vrouwelijke coaches in een online jungle waarin iedereen hetzelfde is HET VERRASSINGSMENU TE LATEN ZIJN DAT SMAAKT NAAR MEER, ZODAT ZIJ HUN IMPACT KUNNEN VERGROTEN.

Ik beloof jou volledige controle over jouw website. Geen lange uitgerekte, prijzige lijdensweg. Geen marathon van feedbackrondes en eindeloze strategiesessies. Praktisch, Smaakvol en Persoonlijk. Bij mij mag je gewoon zijn wie je bent. 

De BOLD extravagante online paradijsvogel of de ELEGANTE minimalistische witte duif. Ik help jou in een online jungle waar iedereen hetzelfde het verrassingsmenu te zijn dat smaakt naar meer!

Hoi, ik ben Annet. Het gezicht achter red honey. Dit is mijn verhaal.

Tot snel!

#overmij

Hoe ik in 2018 mijn leven volledig omgooide en nu duizenden vrouwen help hun eigen pad en geluk te vinden...

Ik ben 37 jaar en geboren en getogen in het mooie en authentieke Edam (ja, van de kaas ;-)). Je kan wel zeggen dat ik een echte dwarse Edammer ben… Ik was degene die een particuliere studie wilde volgen, liever naar R&B feestjes ging i.p.v. in de kroeg mee te blèren met Hollandse meezingers (dat is nu wel anders, haha) en meerdere malen alleen het vliegtuig instapte om de wereld te ontdekken (sorry pap & mam).

niet lullen, MAAR POETSEN.

Mijn moeder is opgegroeid op een boerderij dus de mentaliteit ‘Niet lullen, maar poetsen’ zit er bij mij, nog steeds, goed ingebakken (soms iets te erg ;)). Vanaf mijn 12de had ik een krantenwijk en ik heb altijd naast school moeten werken. Bij Blokker, een souvenirwinkel en ja ja… zelfs een zomer in de vis in Volendam. Ik stonk altijd een uur in de wind als ik thuis kwam en moest m’n kleren altijd buiten uittrekken, haha. Maar het verdiende wel lekker.

Na mijn havo heb ik in 2008 mijn Bachelor in Fashion Business gehaald en in 2011 ben ik (naast mijn werk) afgestudeerd als Grafisch Ontwerper. Meer dan 10 jaar heb ik gewerkt als marketeer & grafisch ontwerper bij verschillende bedrijven in Amsterdam. En mijn werk was altijd heel divers: van websites ontwikkelen tot het organiseren van evenementen, van TV & Radio inkopen tot Social Media posts schrijven en het ontwerpen van marketingmaterialen.

Ik woonde toentertijd in een heerlijk appartement in Amsterdam, reisde veel, had een leuke vriend, goede baan, ik was gezond en had veel vrienden.

Maar nu we hier toch zijn wil ik zo eerlijk mogelijk tegen je zijn. WANT HOE GEWELDIG HET OP PAPIER OOK KLONK.. Zo voelde het niet.

Ik was diep van binnen al lange tijd zoekende. Zoekende naar wie ik was en naar wat ik wilde.

Ik werd geregeld overvallen door huilbuien en ik was volledig disconnected met mezelf! En nee, dat had ik niet een dag, een week of een maand. Maar dat gevoel heb ik jaren gehad. 

Ik probeerde van alles om maar van dat gevoel af te komen: van haptotherapie tot psycholoog tot proberen het te accepteren… Maar niks hielp.

"Tot dat moment in 2018... Er kwam een coach op m'n pad"

Eleni had in mijn schoenen gestaan en bewezen dat het ook anders kon… En ons eerste gesprek voelde gelijk goed.

We begonnen intensief samen te werken en 2018 was het jaar van mijn transformatie. Ik heb letterlijk mezelf en mijn leven binnenstebuiten gekeerd en heb eindelijk de rust gevonden waar ik zo naar verlangde. Ik leef nu elke dag volgens mijn eigen normen, waarden en behoeftes en dat vanaf de mooiste plekken ter wereld. Want het koude Nederland probeer ik zoveel mogelijk te vermijden ;).

Coaching is voor mij live-changing geweest. EN IK GUN DIT IEDEREEN! daarom besloot ik in 2019 om webdesigner te worden voor vrouwelijke coaches

#limitededition

Want er was altijd één ding tijdens mijn werk waarbij ik mezelf keer op keer verloor. Ik de tijd even vergat…

En dat was tijdens het ontwerpen.

Daar kon ik volledig m’n ei in kwijt en daagde ik mezelf dag in dag uit in uit.

Met mijn >15 jaar marketing & design kennis, mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en mijn eigen ervaringen met coaching help ik vrouwelijke coaches een oogverblindende 1ste indruk neer te zetten met hun website & branding. Een smaakvolle website, boordevol persoonlijkheid die echt verbindt met hun doelgroep.

Ik geef ze een platform.
Zodat ik, indirect, meer vrouwen kan helpen hun pad en geluk te vinden in het leven.

Alles wat ik + Red Honey nu is, HEB IK TE DANKEN AAN MIJN REIS

Dit is mijn visie

op (web)design en branding

Hoeveel websites bezoek jij op een dag? En hoe vaak scroll jij door je social media? Digitaal is de norm. Maar dat betekent niet dat we minder behoefte hebben aan menselijk contact. Aan menselijke connectie. Mensen kopen namelijk van mensen. Niet van een afstandelijke robot.

Ik geef designs een hartslag.
Een menselijke hartslag.

Want zeker als coachee wil je met iemand samenwerken waar je een klik mee voelt. Waar je je mee verbonden voelt en je je veilig voelt om je voor open te stellen, je hart te luchten. En die verbinding begint al bij het kijken naar de website of social media posts van een coach. Mijn doel is een website en branding te ontwerpen die 1:1 de persoonlijkheid van de coach weerspiegelen. Zodat de doelgroep gelijk een connectie voelt. Dat levert je omzet op!

the red honey flavor

1

Personality

IK HOUD NIET VAN STANDAARD.

Ik sta voor persoonlijkheid. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een unieke persoonlijkheid heeft, en dit principe weerspiegel ik in mijn webdesigns. Van gedurfd en opvallend tot ingetogen en minimalistisch; altijd met een persoonlijke touch. De limited-edition die iedereen wilt hebben.

2

Converterend

Ik ga voor groei en heb een no-nonsense mentaliteit.

Elke website heeft een specifiek doel. Van een onvergetelijke eerste indruk tot een ijzersterke converterende boodschap. Ik richt mijn energie en middelen op het realiseren van meetbare en waardevolle resultaten. Je wilt immers nieuwe klanten ;). Daarom ligt mijn focus op effectiviteit, efficiëntie en het bereiken van tastbare prestaties. Want alleen zo kunnen we samen een grotere positieve impact maken.

3

Oog voor detail

Ik ben een perfectionist met ❤️ voor de kleinste details.

Ik schenk aandacht aan kleine en vaak over het hoofd geziene elementen. Jouw webdesign hoort naast functioneel ook gewoon goed te zijn. Precisie is hierin belangrijk, zodat elk aspect meewerkt aan het grote doel; groeien. Mijn “oog voor detail” draagt bij aan een hogere kwaliteit, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid van het maken van smaakvolle websites.

4

Onafhankelijk gemak

Ik geef de controle terug en ontzorg waar nodig.

Ik neem alle onnodige kopzorgen rondom jouw nieuwe website & branding bij je weg. Dankzij mijn duidelijke instructievideo’s en het praktische Drag-en-Drop systeem van Elementor, kan jij altijd zelf jouw website na oplevering updaten. Van pagina’s dupliceren, foto’s en teksten wijzigen, jij bent 100% in control.

Ik ben hier om JOU EEN PODIUM TE GEVEN. Are you READY?

Shop Semi Custom
Website design
#makeover
Custom Website
design & Branding

#maatpak

Plan een
kennismaking in

#letsmeet