Meet BOHEMIAN RED: Elementor website template
VOOR COACHES

#semicustomwebsite

Bohemian stijl template - Bohemian Red

Bali en Ibiza, er is een nieuwe concurrent in town: Bohemian Red. Met betoverende bogen en contrastrerende strakke lijnen flowt je bezoeker door dit design heen. Ze heeft alle features die nodig zijn om toe te werken naar die o-zo-belangrijke conversie. De website Bohemian Red is een oase voor het oog en met jouw verleidende foto’s, typografie en kleuren een limited edition schoonheid. Of je nu een dienstverlener of (online) coach bent, dit design biedt jou het podium om je verhaal te vertellen met een aura van authenticiteit.

Van de kleuren, de lettertypes, de teksten tot aan de foto’s, we gaan samen Bohemian Red onderdompelen met jouw personality-flair. Resultaat? Een webdesign die uniek is en 100% jij.

Honey, ben je ready om het podium te pakken?

100% customizable

to match jouw personality-flair
Sitemap
Klik op de link om de pagina te bekijken!
Dit zijn
de reviews:
5/5

“Ik wil gewoon een website laten bouwen door iemand die het snapt.” Zoiets zei ik. En daar was Annet. Zij snapt wat ik wil én beter. Daarnaast is de communicatie heel fijn, áltijd snel en constructief. Hierdoor konden we op korte termijn mijn website bouwen, zonder dat dit mij allerlei kopzorgen zou kosten. Wanneer ik nu mijn eigen website bezoek, kom ik een beetje thuis. Precies wat ik mijn eigen klanten gun. Thanks Annet voor je professionaliteit, snelheid en vuurrode passie voor het bouwen van waanzinnige websites!

– Rien Tanghe, Business coach

5/5

Annet is zeer vakkundig en ontzettend fijn om mee samen te werken! Ze geeft haar eerlijke mening, voelt mij goed aan en komt haar afspraken na. Ik vond het heerlijk om dit project uit handen te geven omdat ik weet dat Annet de beste is in haar vak. Ze denkt niet alleen na over een mooi design, maar ook over een goede conversie en de technische aspecten. Daardoor voelde ik veel vertrouwen en rust, en dat was de investering meer dan waard!

– Robine Perik, NEI-therapeut

5/5
I flipping LOVE my new website. It feels SO much more me. So much more high end and professional whilst maintaining my down to earth, don’t take things too seriously vibe.
– Tineke zwart, Business coach
5/5
I flipping LOVE my new website. It feels SO much more me. So much more high end and professional whilst maintaining my down to earth, don’t take things too seriously vibe. I flipping LOVE my new website. It feels SO much more me. So much more high end and professional whilst maintaining my down to earth, don’t take things too seriously vibe.
– Tineke zwart, Business coach

Wat zit er bij in?

Je krijgt één gestroomlijnde homepagina zonder afleiding. Recht op z’n doel af. Of dat nu het invullen van het contactformulier is of het inplannen van een kennismaking. Daarnaast krijg je: Bedanktpagina, 404, Legal pagina’s en Coming soon. 

Wil je nadien zelf aanpassingen doorvoeren? Foto’s wijzigen of teksten toevoegen, aanpassen of verwijderen? Geen probleem! Je ontvangt van mij video’s hoe je dit precies kan doen zodat je niet afhankelijk bent van mij (maar mag uiteraard wel).

Alle development wordt geregeld, je hoeft nergens naar om te kijken. Enige wat jij moet doen is teksten schrijven, foto’s aanleveren en je huisstijl. Ik doe de rest. En no worries, ik loods je stap voor stap door alle to do’s heen. Overzicht ✔️.

Zeg bye bye tegen same, same, not so different templates. Een Red Honey template ziet er niet uit ziet als een template, want jouw personality saus gooi ik er over heen! Plus per template zijn er maar 25 beschikbaar, dus geen zorgen dat heel Nederland dezelfde website heeft.

‘Help, wat zet ik waar?’ I got your back. Elk blok is met een bepaalde gedachte ontworpen en ik deel met jou al mijn tips. Volg ook vooral je gevoel, maar een guideline is altijd fijn.

Ik koppel jouw website en e-mailmarketingsoftware Mailblue zodat jouw Freebie gelijk wordt verstuurd + zorgen ervoor dat je je bezoekers goed in de gaten kan houden met Google Analytics en Search Console.

All in investering

Kies de betaaloptie die past bij jouw budget.
Flexibel of in 1 x.

Flexibel

2 betalingen van

€ 697
Betaal 1 x & bespaar

1 betaling van

€ 1297
Flexible
2 payments
€ 1047
Least amount today

3 payments of

€ 727
Pay in full & save

One payment of

€ 1997
Gemaakt met
Red Honey templates

Deze personalities gingen je voor:

the add-ons

Jouw klanten zijn maar een paar seconden verwijderd van duizenden concurrenten. Elke seconde telt… Dus welke brandstof giet jij in je website? Ik deel mijn preferrred hosting partij met je zodat jouw website laadt als een ferrari (dat vindt Google ook leuk).

V.a. € 27 p/mnd

Wil je over een paar maanden je website uitbreiden? Geen probleem. Tegen een kleine vergoeding ontwerp ik een nieuwe pagina voor je. Van voor naar achteren gestyled en gevuld met jouw content. Ready to go live!

V.a. € 100 per pagina

Heb je geen idee welke kleuren & lettertypes je wilt? Raak je al gestresst bij het idee dit zelf te moeten bepalen? Red Honey to the rescue! Samen gaan we kijken welke kleuren & lettertypes het beste bij jouw persoonlijkheid passen voor die extra touch. Op naar die onvergetelijke eerste indruk.

€ 250

Je logo is hét beeldmerk van je business (naast jou uiteraard ;-)). Ga voor die herkenning en voeg een 100% personalized logo + favicon toe.

€ 500

Jij verdient topkwaliteit...
EN WIJ ZIJN HIER OM DAT VOOR JOU TE REGELEN!

De stappen

1

Let's Meet!

Ik doe alles op gevoel (en ik vermoed jij ook ;)). Dus laten we in een kennismaking verkennen wat je nodig hebt en of we een match zijn.

2

De To Do's

Na je go gaan we samenwerken in Asana (projectmanagement tool). Alle stappen en to do’s heb ik voor je klaargezet + hierin vind je al mijn tips & tricks van de afgelopen 15 jaar. Van de beste opbouw voor een pagina tot aan je e-mailmarketingsoftware en tips voor je fotoshoot. Let’s do this!

3

Ready?

Je hebt je teksten geschreven, foto’s geupload, kleuren & lettertypes bepaald… Jij bent ready voor het podium. Honey, nu het is tijd om even lekker achterover te leunen en mij het werk te laten doen.

4

Final Check

Binnen 4 weken krijg je van mij de link om je website van voor naar achteren te checken! Het is nu echt aftellen :). We gaan samen de laatste puntjes op de i te zetten.

5

Live!

Time to make you the new BUZZ in town! Stuur een mail naar LINDA en &C want jij bent ready om live te gaan. Wil je na lancering nog aanpassingen maken? Geen probleem! Met mijn handige how-to video’s word je (bijna ;)) je eigen webdesigner.

#voorna

Bohemian Red
website template
#lovelytomeetyou
IK BEN ANNET
Jouw nieuwe website designer!

Diy, houwtje touwtje websites… Websites die je al van verre af aan herkend aan het template. Ik kan het niet aanzien. Jij mooie vrouw bent uniek en verdient een website waarbij jouw personality van het scherm afspat. Een website die jou het podium geeft wat jij verdient. En laat ik daar nu eens mega goed in zijn ;). Jarenlang ben ik mijlenver weg gebleven van templates. Tot nu. Maar dan wel op mijn eigen manier. Zie mij als jouw geheime wapen in de wereld van ‘same, same not so different websites’. Samen gaan wij jou het podium geven wat jij verdient. Zodat jij een onvergetelijke eerste indruk maakt en achterlaat bij jouw klanten.

Veelgestelde Vragen
Met welke software bouw je mijn website?

Al meer dan 5 jaar bouw ik al mijn websites met het nr. 1 CMS systeem ter wereld: WordPress en de gebruiksvriendelijke drag & drop builder Elementor. En weet je wat het leukste is? Er is 0 code voor nodig (dat scheelt een hoop frustratie kan ik uit ervaring vertellen, haha). Plus er zijn miljoenen koppelingen mogelijk, van je e-mailmarketingsoftware tot aan SEO en het instellen van redirects.

Wat is Elementor?

Elementor is een hele fijne en vooral intuïtive drag & dropbuilder. Geen gedoe met code en aan de achterkant werken met vage kolommen waarvan je geen idee hebt hoe dit aan de voorkant eruit ziet. Je bewerkt je pagina’s aan de voorkant en what you see is what you get. Tekst toevoegen? Sleep een tekstblok op de juiste plek en done. Ergens een button plaatsen? Same concept. Al mijn >50 klanten zijn er happy mee en met mijn how-to video’s ben jij de next website designer van Nederland (bijna dan ;)).

Is mijn website SEO proof?

Eerlijk? Ja en nee. Yes de websites zijn geoptimaliseerd voor SEO om ervoor te zorgen dat Google net zoveel van je site houdt als jij. Maar dat is pas het begin… SEO is namelijk zoveel meer dan dat. Google kijkt naar je teksten –> zitten daar zoekwoorden in, de namen van je afbeeldingen, omschrijving van je pagina’s –> meta title + description, hoe vaak je je website up to date houdt (bloggen), hoe snel je website is… Yep, Google speelt hard to get als het gaat om jou op nr. 1 te zetten ;-). Maar no worries, ik laat je uiteraard niet volledig aan je SEO lot over. Alle SEO tips & tools die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan deel ik om jou te helpen ranken.

Wat betekent semi custom website design?

Een semi custom website zit tussen een standaard template (waar ik niet in geloof) en 100% custom website in.

Hoe het werkt: Ik heb de converterende basis al voor je neergezet en het enige wat na onze samenwerking overblijft is de layout van het design. Je kiest je favoriete design en ik pas vervolgens onze magic toe. Ik pas de kleuren aan, de lettertypes en de foto’s + geven het iets extra’s om het net dat extra personality sausje te geven. Jij bent een limited edition, je website dus ook. Plus per design zijn er maar 25 beschikbaar, dus geen zorgen dat straks half coachend Nederland dezelfde layout heeft.

Wanneer kunnen we starten + Hoe lang duurt het traject?

Na de go deel ik binnen 5 werkdagen je persoonlijke Asana bord met daarin alle to do’s. Daarna heb je 8 weken (altijd fijn een liefdevolle schop onder je kont) de tijd om alles klaar te zetten.

Helemaal ready (dit kan ook na 2 of 4 weken al zijn)?

Tijd om mijn limited edition magic te gaan uitvoeren en binnen 4 weken stuur ik je de link voor de final approval.

Yes honey, zo snel kan het gaan :).

Dit is allemaal nieuw voor mij, help je me om alles georganiseerd te krijgen?

I got your back!

Zodra je een officiële Go hebt gegeven krijg je toegang tot Asana (projectmanagement tool) waarin ik je stap voor stap meeneem in alle to do’s.

Van het aangeven van je kleuren, je lettertypes, het uploaden van je teksten en foto’s tot aan het delen van je e-mailmarketingsoftware gegevens en Google Analytics.

En als je vragen hebt!?
Ik ben er :-).

Ik wil direct betalen (zonder eerst te bellen), kan dat?

Ik begrijp je helemaal. Jouw website heb je liever gisteren dan vandaag online ;), dus go go go…

Ik doe alles op gevoel dus vind het fijn je even kort gesproken te hebben. Dubbel check of alles duidelijk is + of er een match is. Daarnaast wat is 15 min. toch ;)?

Kan je ook nieuwe blokken voor me ontwerpen?

Ik kan blokken dupliceren, verwijderen of de volgorde iets aanpassen + kleine design aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat jouw website pixel-perfectionistisch is. Gloednieuwe blokken ontwerpen of het template vanaf scratch herontwerpen doe ik niet. Als je iets meer op maat wilt, kan je eens bij 100% custom kijken.

Wat moet ik af hebben om te starten?

Het is geen must, maar om te starten is het fijn om je foto’s ready te hebben (of een shoot gepland te hebben) + je huisstijl (of je kan ervoor kiezen dat wij de kleuren, lettertypes en je logo maken).

Vervolgens kan je tijdens onze samenwerking stap voor stap de to do’s doorlopen in ons Asana bord = projectmanagement tool. Van teksten uploaden, SEO info aanleveren, informatie e-mailmarketingsoftware (+ wat ik adviseer) tot aan het delen van de gegevens voor je Google Analytics. 

Let op! Dit is geen business coaching traject. Wie je doelgroep is, je aanbod, etc. begeleid ik je niet bij. 

Kan ik zelf dingen aanpassen?

100%. Meer dan 15 jaar heb ik als marketeer gewerkt en met vele webdesign bureaus samengewerkt. En als er 1 ding was waar ik me altijd aan ergerde is dat ik nooit iets zelf kon aanpassen. Voor elk wissewasje moest ik ze bellen met een leuke factuur als resultaat. Dus toen ik mijn webdesign business begon nam ik me 1 ding voor: ik wil niet dat mijn klanten van mij afhankelijk zijn. Dus na oplevering ontvang je van mij toegang tot mijn how to library zodat jij zelf teksten kan aanpassen, foto’s wijzigen en pagina’s dupliceren… Heb je wel hulp nodig? Dat mag uiteraard en alleen maar gezellig ;-).

Wat zijn de jaarlijkse/maandelijkse kosten?

De enige terugkerende kostenpost waar je rekening mee moet houden is Elementor Pro (en uiteraard je hosting, maar dat gaat niet rechtstreeks via mij en heeft iedereen nodig ;-)). En het leuke? Het eerste jaar a € 59 krijg je gratis en daarna krijg je een fijne jaarlijkse korting. Wil je liever zelf daarna het abo overnemen, ook geen probleem. Jij bent in control!

Hoe zit het met hosting?

Voor je hosting heb je twee keuzes:

  1. Je blijft bij je huidige hosting / sluit zelf hosting af of
  2. Stapt over naar de hostingpartij waar ik al 5 jaar mee samenwerk en al mijn klanten adviseer.

Maar wat is hosting nu precies? En waarom kies ik ervoor om daar € 45 per maand aan uit te geven?

Hosting is de benzine van jouw website, van je ferrari.
En de vraag is wil je in je ferrari water gieten?

Nee, je wilt de beste benzine die er is zodat je ferrari optimaal presteert. Hostnet, Mijndomein, Vimexx, ik doe het er niet voor. Ja ze zijn lekker goedkoop en je kan je website er voor € 100 per jaar wegzetten, maar weet je hoeveel websites ze op 1 server zetten? Duizenden!

Vergelijk het met een harde schijf. Zet je 1 bestand op je harde schijf dan is deze nog razendsnel, maar zet je 1.000 bestanden op je harde schijf dan wordt deze met de dag langzamer. En je weet hoe ongeduldig we tegenwoordig zijn. Stel jouw website heeft een laadtijd van meer dan 3 sec., dan loop je al klanten mis. Want het pijltje terug naar Google is snel gevonden en je lead gaat door naar de concurrent voordat je ook maar überhaupt iets hebt kunnen laten zien of vertellen.

Dus mijn tip kies voor een goede hostingpartij!

Dan de prijs; ik betaal € 45 per maand. Ik kan me voorstellen dat je daarvan schrikt, want veel partijen bieden al hosting aan van rond de € 100 per jaar. Maar hierbij geldt echt ‘goedkoop is duurkoop’. Je komt er pas achter hoe je hosting is zodra je er problemen mee hebt.. Ik heb een server die ik deel met een handjevol mensen, deze draait bij Google, op 2 locaties zodat er altijd een back-up is als 1 van de servers uit valt, ik heb direct contact, mijn website wordt altijd up to date gehouden (geen gekloot met zelf plug-ins updaten) + 24/7 gecheckt en er worden dagelijks back-ups gemaakt. Dit zie je echt niet terug bij de standaard hosting partijen.

Plus een leuke aanbieding: het eerste jaar betaal je slechts € 27 per maand. Dat is 40% korting.

Aan jou de keuze.

Zit e-mail inbegrepen in de hosting?

Mail zit helaas niet standaard inbegrepen in de hosting. Mail is echt een vak apart en kost veel kracht van een server waardoor dat weer ten koste kan gaan van de snelheid van je website. En dat willen we (+ Google) uiteraard niet ;).

Maar… wat we wel kunnen doen is je hierin op weg helpen met een derde partij en alles technisch voor je klaarzetten zodat je direct aan de slag kunt. Daarin zijn twee opties:

  • Zoho mail (gratis tot € 1 per maand)
  • Google Workspace (vanaf € 5,75 per maand)

Ik heb zelf Google Workspace, want daar zit Google Drive bij, meer mogelijkheden met Google meets, Google docs en nog veel meer. Plus vind het heerlijk om in Gmail te kunnen werken.

Moet ik zelf de teksten schrijven?

Yes!

Maar ik laat je niet volledig aan je lot over ;-).

Elk blok heb ik namelijk met een bepaalde gedachte ontworpen dus ik heb per blok guidelines voor je uitgeschreven.

Wil je graag hulp bij het schrijven van je teksten? Dan breng ik je met liefde in contact met fijne copywriters. Deze vind je in Asana of stuur me even een bericht.

Ready to say HELLO to
your
NEW WEBSITE?